Teknik

Så nemt er det..;-)
Copyright/Forfatter: Bjarne Jensen.

G-PUNKT ORGASME med ejakulation.
Forord:

Husk at denne leg KUN bør være et KRYDDERI til sexlivets mange andre lækre facetter. Lidt på samme måde som leg med BDSm og rollespil er for [Streaming] andre. Lidt men godt..;-

Husk før, under og især efter, at hun skal drikke rigeligt med vand, da dehydrering Cheap Jordans kan være farligt.

Der findes flere variationer og måder at stimulere, der fremkalder ejakulation med efterfølgende orgasme. Følger du/I disse “grundtrin”, er der størst mulighed for succes. I nogle helt specielle situationer og i rette stemning, kan det faktisk gøres uden berøring. Ja fjernkontrol. Dette fænomen ses oftest i seancer hvor BDSm, og trancelignende tilstande spiller den afgørende rolle.

Bemærk at ejakulationen/sprøjtet er en behagelig udløsning, men ikke den egentlige orgasme der omtales.

Orgasmen kan ikke sammenlignes med andre kendte orgasmefølelser. Dem der har oplevet en G-Punkt orgasme, udtrykker det med følelsen af at blive trukket langsomt op i rutchebanen for derefter at køre ned i en lang vedvarende rus og sus af en hidtil ukendt lykkefølelse. (Ja altså, så længe giveren ray ban sunglasses sale har armkræfter..;-)

Ejakulationen er udelukkende en bivirkning af de motoriske bevægelser fra giveren, samt det pres kvinden selv bevidst eller ubevidst hjælper til med. Det kan, cheap fake oakleys uden at fornærme nogen, sammenlignes lidt med at malke et yver. Man kan forestille sig, at de kræfter kvinden bruger, sammenlignes med fingrene der tager fat om yveret, og presser nedad, således at væsken presses ud.

Nedenstående fremgangsmåde, som jeg har udviklet, er (næsten) usvigelig sikker. Det kan muligvis tage sin Cheap Jerseys tid for en nybegynder eller med en ny partner, men giv ikke op. 95% af alle piger kan ejakulere.

RENLIGHED ER ET UFRAVIGELIGT KRAV…!!!
Herunder velplejede, rene, nyfilede og ikke for lange negle. Det bør være helt unødvendigt at nævne i disse smittefarlige tider, at sikkerheden skal være i wholesale football jerseys højsædet. ISÆR ved skift fra èn partner til en anden, kan det være en cheap nfl jerseys shop fordel at bruge gummihandsker, eller som minimum vaske hænder.

Stillingen/stemningen samt god lang opvarmning er vigtig..

SÅDAN GØR DU.
Efter en fræk pirrende og gerne langvarrig opvarmning lægges hun på ryggen. Husk vandtæt underlag. Det bedste resultat fremkaldes ved at lægge hende i fødestilling, dvs med begge ben bøjet og løftet næsten helt op til maven. Herved presses underlivet naturligt ned mod åbningen. Siddende på knæ, ved hendes højre side (Hvis du er højrehåndet), låses hendes ben i at falde ned ved at læne maven let ind over hendes skinneben. En 3. partner kan evt. være praktisk behjælpelig med at holde det andet ben.
Hun skal ikke ha’ mulighed for at Modern stemme benene imod gulvet, da det kan være medvirkende til at gi’ hende kontrollen. Denne låseteknik er dog ikke tvingende nødvendig, men er med til at fjerne hendes fokus på egenkontrol. Hvis hun er en kontrolfreak, og ikke vil overlade kontrollen, kan det blive meget svært for giveren. Denne stilling yder imidlertid giveren det perfekte råderum, samtidig med at livmoderen derved naturligt presses nedad.
Det kan være en fordel at bruge rigelig med smøremiddel. Jomfru olivenolie kan varmt anbefales, da det både er billigt og uden parafume.
Brug langefinger og ringfinger UDEN RING, da den kan forårsage skade, og lad de andre fingre blive udenfor skeden. (Se foto) Piger med lange negle, der selv sidder som giver, bør anvende gummihandsker. Søg med fingerSPIDSERNE efter det lille svampede område, der føles som en lille ru kattetunge ca. 4-6 cm inde, og stort set lige bagved clitoris. Ray Ban Sunglasses Hun kan selv være til stor hjælp ved at guide. Et godt lille fif er at få hende cheap nba jerseys til at hoste eller grine. De muskler hun bruger herved, vil presse Гуанчжоу G-punktet ned mod fingrene, hvorefter det er nemmere at mærke for giveren. Lad fingerspidserne blive ved med at have kontakt, og bevæg fingrene langsomt eller hurtigt op og ned, (IKKE IND OG UD) indtil du fornemmer hendes positive reaktion. Vær iøvrigt konstant opmærksom på hendes reaktionsmønster. Især overfor en ny partner.
Når, og så længe reaktionen opretholdes, kan det sjove begynde. (For giveren altså) Dette er nemlig IKKE en situation HUN kontrollerer, tværtimod..!! Derfor er det osse vigtigt, at hun ligger rimelig fast uden mulighed for at overtage kontrollen. Et “Pauseord” bør dog nok aftales på forhånd med en ny partner. Ved at bevare kontrollen over hendes reaktion, med den kontinuerlige stimulering, er det muligt at styre hende op og ned efter behag, ved blot at skifte tempo. Sådan kan legen fortsætte i det uendelige, eller indtil giverens fingre syrer til..
Når hun er kørt helt op, er der skabt grundlag for selve orgasmen. Bemærk dog at mange piger allerede hèr føler trang til at skulle tisse. Herved melder mange måske fra, men det er blot en helt naturlig reaktion for nybegyndere. Det er meget vigtigt, at hun frivilligt overvinder denne barriere. Først derefter vil en helt speciel orgasme – og en ny verden – åbne sig for hende.
Lad nu hele armen køre hurtigere og hurtigere op og ned, mens fingerspidserne til stadighed har fuld kontakt med punktet. Og jeg mener ikke bare hurtigt, SÆT TURBO PÅ. Jo hurtigere det gøres, jo bedre. (Se video) Resultatet udebliver sjældent, med mindre hun nægter at give slip på tissetrangen eller sin egenkontrol. Hun begynder at ejakulere. I starten måske kun ganske lidt, men med lidt øvelse vil hun med tiden sprøjte i overraskende kaskader hvis det gøres rigtigt, så sørg for at cheap Air Jordans der er højt til loftet, og god afstand til arvemøblerne.. Bemærk igen..!!!!! Ejakulationen er IKKE ensbetydende med orgasme, men udføres teknikken korrekt, er sandsynligheden for orgasme meget stor.
Hvis ovenstående ikke virker optimalt, kan det være en god hjælp under “Turboen” at lægge venstre hånd knyttet over venusbjerget, og yderligere presse livmoderen forsigtigt nedad. FORSIGTIGT..!! Den 3. part kan også være behjælpelig med at stimulere clitoris.
Mange piger får så stor en førstegangsoplevelse, nfl jerseys shop at de bogstaveligt bryder sammen og Cheap MLB Jerseys græder bagefter. Det kan såmænd også ske efter helt almindeligt men superfedt samleje. Det er altså helt normalt, men det er cheap jerseys wholesale her MEGET MEGET VIGTIGT at nusse, berolige og “bære” hende varmt gennem oplevelsen. Ingen tvivl om at psykologer kan få rææædddi meget ud af at analysere dette fænomen.
Inden du trækker fingrene ud af skeden, er det vigtigt at være opmærksom. Ejakulationsvæsken har sandsynligvis skyllet enhver form for smøremiddel væk, således at hun vil føle det som sandpapir, hvis du bare hiver fingrene ud. Der kan også opstå et vacuum i skeden så…. Vær forsigtig…
En anden god modtagerstilling for hende er hugsiddende, men den er mere fysisk krævende, og svær tilgængelig for giveren.
Jeg har i lang tid bemærket, at nye givere føler det mere naturligt, at bevæge fingrene ind-og-ud, i stedet for op-og-ned. DET ER FORKERT. Sæt dig hellere på tværs over hende med front mod wholesale nfl jersyes benene. Denne stilling gør det nemmere at bevæge armen op-og-ned under “Turboen”. Det gør det 10vertifald umuligt at gøre det ind-og-ud…;-)
Det kræver øvelse som alt mulig andet at mestre denne diciplin, og giveren kan roligt forberede sig på alt lige fra mælkesyre i armene, skrivekrampe dagen efter, til… Hmmm…. “Tennis??” albue..!! Men fortvivl ikke. Det er alle anstrengelserne værd.
G-PUNKT ORGASME uden ejakulation.
Det er også muligt at fremkalde en G-punkt orgasme uden ejakulation. Indledningen er den samme som før beskrevet, Wholesale Jerseys men cheap nfl jerseys “Turboteknikken” adskiller sig på et væsentligt område. I stedet for de store armbevægelser op-og-ned, flyttes fokus ned i håndleddet. Nærmest som havde håndleddet været en miniudgave af den mest hidsige og sataniske el-vibrator. Med de små, men uhyre Cheap Jordans intense vibrationer på G-punktet, er det muligt at fremkalde orgasmen, uden at skulle tage hensyn til den våde plet på lagnet, eller stofsædet i bussen.

Hvor stammer væsken fra?
Flere har forståeligt nok spurgt, hvor denne væske stammer fra? I lighed med mandens prostata, har kvinden 2 lange kirtler, der med åbninger, nærmest som tårerkanaler, munder ud på wholesale jerseys hver sin side af urinrøret. (Se foto i billedalbum) De kaldes Skenes kirtler. Ved rette stimulering fyldes disse kirtler med almindelig kropsvæske, og det er IKKE urin. Dog kan det smage og lugte forskelligt afhængigt af hvad hun har indtaget i løbet af dagen. Iøvrigt efterlader væsken normalt ikke pletter, da der er tale om transparent PH-neutral kropsvæske.

Til slut.. Det er ikke altid tilrådeligt at starte en hyrdetime med denne “øvelse”, da der for nogen piger kan være stor risiko for at hun Cheap MLB Jerseys dermed bliver træt og udbrændt for hurtigt. Det kan nemlig tære voldsomt på hendes kræfter, og især på hendes indre. Nå ja.. Eneste undtagelse skulle da lige være, hvis der starter en vigtig og spændende pokalfinalekamp i fjerneren.

Ja ja ja.. Træerne vokser som bekendt cheap nba jerseys ikke ind i himlen, og da Update mænd til stadighed ikke har lært at forstå kvinder, kan pokalfinalekampen måske alligevel være i fare for utidig indblanding. For nogen kvinders oakley sunglasses for men vedkommende, kan G-Punktorgasmen nemlig virke STIK MODSAT alle andre. Et kursus på Rømø-2011 afslørede dette. Bedst som man tror man kan få fred, valgte hendes dopaminerne at sætte sig i forbindelse med hendes ad/hd gener, og VUPTI, blev hun forvandlet til en cheap jordans for sale nymfoman på speed.

(Dopaminer er kroppens egne lykkepiller, modsat endorfiner, som virker smertestillende)

Jeg håber med dette at have bidraget til udvidelsen af sengens glæder for dig/jer, der ligesom jeg, finder denne form for krydderi uhyre Cheap nfl Jerseys givende, interessant og spændende. MEN HUSK.. Gummilagen, opsprættede plasticposer eller som minimum rigeligt med håndklæder og glidecreme..

Med venlig hilsen
Bjarne

Ps..
Den vedvarende påvirkning af G-punktet og især måden, hastigheden og varigheden, afgør hvor meget der frigøres og hvor hurtigt. Kropsvæsken, som tilflyder Skenes kirtler i de mængder, Ray Ban sale er stadig et mysterium for vores altvidende hvidkitlede limsten. Men da dette ikke er en sygdom, skal vi nok ikke forvente en bekostelig forskning på området foreløbig.

© 2010, 2011, 2012 Bjarne Jensen

Then, upon figuring out that her online banking password was “PASSWORD” they would “steal her identity” in the sense that they would use her credit card to buy tons of anime porn DVDs. The final act of this drama would be Bullock cancelling the card by filling out several forms while sighing in annoyance.Also, we notice that Sandra Bullock’s character is portrayed as a hopeless loner. Goodell: What we have is young men that are going to be unfortunately involved in this if we don provide the right resources. One case is too many. One. What we have to do is go back and say, we have one case, that something we got to address. If Cheap Ray Ban Sunglasses we have multiple cases, we have to change our training and our education to try and eliminate that issue. But is domestic violence more widespread than in the general public? Do you look at the NFL and say, the commissioner. We got a Cheap Jordan Shoes problem. Absolutely. We saying we have a problem. We have one incident, that a problem. And what we want do is by the policy that we implemented two weeks ago and say, haven done this right. We have had Cheap Oakleys lots of conversations, lots of listening and learning right here in this room with experts not just in the last two weeks or three weeks or month, but over the last couple of years to say, can we deal with this issue better? How can we prevent the cases from Essentials happening? And when they do happen, how can we send the right message to say, is unacceptableDespite a strong diversified tenancy, including blue chip technology companies like Google, Cisco and Qualcomm, the Portfolio’s below market rents and occupancy as well as a significant near term roll afford the cheap jerseys opportunity to achieve NOI growth Oakleys Sunglasses Store by leveraging our in house leasing and repositioning expertise. We’ll fund the Cheap Sunglasses acquisition with $1.75 billion in cash and approximately 63.5 million common nfl jerseys shop shares and operating partnership units issued to Blackstone, which upon closing will own approximately 44% cheap Air Jordans of Hudson’s common equity on a fully diluted basis and will have a representation on Oakleys sunglasses Outlet our Board of Directors. We’ve made considerable progress towards identifying sources of financing for cash consideration, which Mark’s going to discuss in a minute.The time one may take to recover from an abdominal hernia surgery usually Replica Oakleys Sunglasses ranges from two to three weeks. While one can slowly resume mild routine activities, one must refrain from indulging in any activity that may affect the healing of the cheap nfl jerseys incision and cause complications to develop. Since being overweight can also make one susceptible to hernia, there is a need to keep a tab on one’s weight.
2.( initial capital letter replica oakleys ) a name given to different religious societies or sects because of their claim to superior enlightenment. A group of religious enthusiasts of 16th century Spain who were persecuted by the Inquisition 3. Any internet search of the word will lead to many groups Cheap Ray Ban Sunglasses that use the name as their moniker.. Then of course the two race hustlers, the Reverend Jackson and Reverend Sharpton got involved, and I got a call on Tuesday night from Dave Checketts, “I’m sorry, I have to ask you to withdraw.” And I said, “I thought you had this wired, I thought “Well, Rush, obviously I’m sorry, I feel terrible about this but we can’t go forward with you in the group.” And I said, “Well, I’m not going to withdraw. If you want me out you go public and fire Pozzallo, me,” which he did. He sent me a letter yesterday afternoon right after the program and told me that the announcement would come this morning, and he wanted me to know that it was a very tough personal decision for him to make, he had a lot of respect for me, blah, blah, blah, blah, blah, but when I got to the airport Kathryn and I flew to Missouri last night for a Cheap Ray Bans family dinner in Cape Girardeau and I had to go to St. Placing a World Cup wager is easy. Find football about the list of betting sports, select the World Cup from the sub menu and then select the marketplace you like to guess on. As a beginner it least difficult to guess on the outcome of a match within the match betting markets.. New York Giants wide receiver Ike Hilliard (88) leaves behind Minnesota Vikings cornerback Denard Walker, left, and linebacker Greg Biekert (54) as NHL Jerseys Cheap he runs into the end zone on a 19 yard touchdown http://www.cheap-jerseys-sale.com pass from Giants quarterback Kerry Collins during the first quarter against the Minnesota Vikings in Minneapolis Oct. 26, 2003. At rear is Giants tackle Ian Allen.. But that not my issue. My issue is that the public seem to have forgotten that these codes of ethics apply to all journalists male sports reporters included. And also, that Wilson Cheap Jordan Sale does not write with her vagina. NASCAR Cheap Oakleys Sunglasses fans are passionate fans, and passionate fans love to buy and sport symbols of their favorite racers. The vehicles and drivers’ attire are loaded with sponsors’ logos, proving that NASCAR is all about wearing your heart on your sleeve. With NASCAR watches, fans can now wear their hearts on their wrists.. McNair, 36, was shot four times, twice in the head, by a semiautomatic pistol, Nashville police spokesman Don Aaron said. The woman, Sahel Kazemi, was killed by a single gunshot wound and the pistol was found under her body, Aaron said.Asked if the deaths could have caused by a lover’s quarrel, Aaron said, “That’s a very important part Karnıyarık of the investigation as we work to ultimately classify Miss Kazemi’s death.”Police said they need to do more interviews with friends of Kazemi and McNair before they rule on whether her death was a suicide, Aaron said.McNair, cheap Oakleys sunglasses a four time Pro Bowl selection, was married with four children. He and Kazemi were Replica Oakley Sunglasses found dead Saturday afternoon at a Nashville condominium he shared with a friend, and police said Sunday that it appears the two died in the early morning.Police earlier said they weren’t looking for any suspects and Oakleys Outlet do not believe McNair’s wife was involved.

<div class='sharedaddy Cheap Oakleys sd-block sd-like jetpack-likes-widget-wrapper jetpack-likes-widget-unloaded’ id=’like-post-wrapper-56730440-36-58e5c20313e50′>

Like this: