Rømø

Skrevet af Scorskribenten

Sprøjtende skøn luksus-weekend

 

De sukkede og stønnede, mens det sivede og sjaskede fra syv salige kvinder. Med hjælp fra 13 mænd øvede de sig i sprøjteorgasmer i et pool-sommerhus. Nyt kursus på vej.

 

Våd kunne hun sagtens blive under leg med g-punktet, men sådan ligefrem at sprøjte i plaskende stråler, som hun havde set det på film og i klubber, havde den kvindelige del af profilen Missen ikke prøvet.

 

Energisk og målrettet er den 52-årige sønderjyske kvinde, så hun ville simpelthen arrangere et weekend-kursus i disciplinen sprøjteorgasme og med deltagelse af både kvinder og mænd, som havde erfaring med sprøjteriet og nogle, som var novicer på området.

 

En snes deltagere fra Scor.dk – par og singler fra 26 til 67 år med hovedvægten på de midaldrende – indtog derfor fredag i sidste uge et luksussommerhus på Rømø.

 

Sex på kryds og tværs

 

Både alle dets værelser, dets pool, sauna og spa blev brugt flittigt. Som en deltager udtrykte det, så var de våde elementer naturlige anledninger cheap nfl jerseys til at komme af med tøjet, og så var man jo godt på vej mod sex med hinanden på kryds og tværs.

 

Sexet, hygget, snakket og grinet blev der i hvert fald – i en grad, så tv’et overhovedet ikke blev tændt i over 48 timer.

 

“Ikke engang under X-faktor eller folboldlandskampen,” kommer det lunt fra Missen, der har modtaget masser af begejstrede ord fra deltagerne, siden Cheap Jerseys de forlod Rømø søndag hen på dagen.

 

Lykkeligt-fjollet grin

 

Under opholdet oplevede mindst en kvinde at sprøjte for første gang. Det affødte denne kommentar fra en anden kvindelig deltager: “”Nu har hun det samme lykkeligt-fjollede grin på som vi andre.”

 

Som både weekendens læremester, profilen Sir Smily, og arrangøren, Missen, er enige om, så gør det dog ikke automatisk en kvinde salig, at der siver eller sprøjter klar væske ud af hendes underliv.

 

Missen forklarer: “Der er meget stor forskel på en sprøjteorgasme og et sprøjt, hvis det kan kaldes det. Mange kvinder kan sagtens sprøjte/blive våde, men de mangler orgasmen samtidig med. Selve sprøjteorgasmen kan kun, for mit vedkommende, ske sammen med den mand jeg elsker. Altså når de mange dybe, inderlige og kærlige følelser er involveret. Sådan tror jeg mange andre kvinder også har det.”

 

Hvornår giver sprøjt også orgasme…

 

For Missen at se understregede weekenden også netop, at kvinder, der er villige og åbne, kan sprøjte, uanset hvis kyndige fingre, der har fat i deres g-punkt, men skal de have den store, orgastiske rutschetur, må der mere til.

 

Således altså Missens udlægning. Kvinden hos parret bag profilen Nydemurer oplever det lidt anderledes:

 

“I løbet af den frække weekend på Rømø gav en erfaren giver af sprøjteorgasmer mig flere ejakulationer – den første mærkede jeg nok, men fik ikke orgasme – anden gang var der mere forspil, og så kom orgasmen med. Jeg synes, man skal passe på med forventninger til partner og egen evne til at “sprøjte”, fordi præstationsforventning hos mig blokerer for afslapning. Bliver det vådt, er det godt – men hvis ikke, har det stadig været utrolig dejlig og nærværende sex.”

 

En fremmeds fingre i min krop…? Ja.

 

Missen havde forud for weekenden sikret sig, at alle var klar over, der var overtal af mænd.

 

Hun fortæller: En del af kvinderne havde talt, chattet eller skrevet om dette inden. Hvis et kursus åbnes for single-mænd, så skal der jo også være mulighed for, at de kan øve teknikken. Det var de fleste enige i og lagde gerne krop til. Også til den kvinde, der gerne ville lære teknikken. Der var lagt op til, at vi alle kom med åbne sind.

 

Missen fortsætter: For mit eget vedkommende betød det intet i negativ retning for mig eller min sexpartner, at “Sir SMilys fingre eller andres var inden i mig. Vi var da begge interesserede i at lære meget mere og udvide vores kunnen på området. Det var jo derfor, vi deltog og sikkert også derfor de andre deltog. Der var flere kvinder fra par og single-kvinder, som også lagde krop til Sir SMily og andre single-mænd under den praktiske del.

 

Der var ingen, som skulle fremture med “Se hvad jeg kan”. Alle var indstillet på at tilegne sig viden og erfaring, for en del endnu mere erfaring.

 

Stærk kost at være fræk sammen med mange første gang

 

Missen oplevede også, at selv deltagere, som aldrig før havde været sammen med andre end en partner under “frække former”, havde åbne sind.

 

Hun fortæller: Alle var meget fleksible, så der blev skabt mulighed for, at de enkelte kunne føle sig trygge. Et enkelt par fik et værelse for sig selv og kunne trække sig tilbage, hvis det behov kom. Kvinden hos dette par er nu afklaret omkring sin deltagelse i større sammenhænge.(Red.: Hun nød weekenden, men har opdaget, at hun vil have sit kønsliv og sin partner for sig selv.)

 

Missen siger videre: En enkelt, som var ny i større sammenhæng, havde meget svært ved at tackle de følelser, der kan opstå i forbindelse med de mange relationer, der bliver skabt under sådan en weekend. Dog var vedkommende stærk nok til at kunne sige fra – og gjorde det. Stærkt gået. 

 

Mens den mand lørdag morgen forlod stedet med et tak for oplevelsen, fortsatte resten af gruppen med at modtage fælles input fra profilen Sir SMily og med at instruere eller afprøve teknikker på hinanden både i større grupper og i mere intime omgivelser i de mindre rum.

 

Det næste kursus – og mere om kvinders vådorgasmer

 

Da Missen i januar oprettede “Lær Ejakulation eller lær fra dig”, var tanken netop samle en flok Scor-mennesker med åbne sind og vilje til at lære eller lære fra sig om sprøjteorgasmerne. Nu er hun nået til trin to: repetitions-weekend i Midt- eller Nordjylland senere i år. Er du interesseret, er du velkommen i logen http://www.scor.dk/Community/Loger/Loge/8156/Lær-Ejakulation-eller-lær-fra-dig/

 

 

Læs mere om sivende eller sprøjtende kvinder og deres fingernemme partnere her: http://www.scor.dk/Community/Artikler/Artikel/1737/Så-sprøjt-da-damer-eller-ej/