G-punkt sprøjteorgasme

Denne type orgasme er et krydderi til et godt og varieret sexliv.  Der findes flere variationer og måder at stimulere, der fremkalder ejakulation med efterfølgende orgasme. Følger du/I disse “grundtrin”, er der størst mulighed for succes. I nogle helt specielle situationer og i rette stemning, kan det faktisk gøres uden berøring. Ja fjernkontrol. Dette fænomen ses oftest i seancer hvor BDSm, og trancelignende tilstande spiller den afgørende rolle.

Bemærk at ejakulationen/sprøjtet er en behagelig udløsning, men ikke den egentlige orgasme der omtales.

Orgasmen kan ikke sammenlignes med andre kendte orgasmefølelser. Dem der har oplevet en G-Punkt orgasme, udtrykker det med følelsen af at blive trukket langsomt op i rutchebanen for derefter at køre ned i en lang vedvarende rus og sus af en hidtil ukendt lykkefølelse. (Ja altså, så længe giveren har arm kræfter..;-)

Ejakulationen er udelukkende en bivirkning af de motoriske bevægelser fra giveren, samt det pres kvinden selv bevidst eller ubevidst hjælper til med. Det kan, uden at fornærme nogen, sammenlignes lidt med at malke et yver. Man kan forestille sig, at de kræfter kvinden bruger, sammenlignes med fingrene der tager fat om yveret, og presser nedad, således at væsken presses ud.

Nedenstående fremgangsmåde, som jeg har udviklet, er (næsten) usvigelig sikker. Det kan muligvis tage sin tid for en nybegynder eller med en ny partner, men giv ikke op. 95% af alle piger kan ejakulere.

RENLIGHED ER ET UFRAVIGELIGT KRAV…!!!

Herunder velplejede, rene, nyfilede og ikke for lange negle. Det bør være helt unødvendigt at nævne i disse smittefarlige tider, at sikkerheden skal være i højsædet. ISÆR ved skift fra èn partner til en anden, kan det være en fordel at bruge gummihandsker, eller som minimum vaske hænder.

Stillingen/stemningen samt god lang opvarmning er vigtig..

SÅDAN GØR DU.

Efter en fræk pirrende og gerne langvarig opvarmning lægges hun på ryggen. Husk vandtæt underlag. Det bedste resultat fremkaldes ved at lægge hende i fødestilling, dvs med begge ben bøjet og løftet næsten helt op til maven. Herved presses underlivet naturligt ned mod åbningen. Siddende på knæ, ved hendes højre side (Hvis du er højrehåndet), låses hendes ben i at falde ned ved at læne maven let ind over hendes skinneben. En 3. partner kan evt. være praktisk behjælpelig med at holde det andet ben.

Hun skal ikke ha’ mulighed for at stemme benene imod gulvet, da det kan være medvirkende til at gi’ hende kontrollen. Denne låseteknik er dog ikke tvingende nødvendig, men er med til at fjerne hendes fokus på egenkontrol. Hvis hun er en kontrolfreak, og ikke vil overlade kontrollen, kan det blive meget svært for giveren. Denne stilling yder imidlertid giveren det perfekte råderum, samtidig med at livmoderen derved naturligt presses nedad.

Det kan være en fordel at bruge rigelig med smøremiddel. Jomfru olivenolie kan varmt anbefales, da det både er billigt og uden parfume.

Brug langfinger og ringfinger UDEN RING, da den kan forårsage skade, og lad de andre fingre blive udenfor skeden. (Se foto) Piger med lange negle, der selv sidder som giver, bør anvende gummihandsker. Søg med finger SPIDSERNE efter det lille svampede område, der føles som en lille ru kattetunge ca. 4-6 cm inde, og stort set lige bagved klitoris. Hun kan selv være til stor hjælp ved at guide. Et godt lille fif er at få hende til at hoste eller grine. De muskler hun bruger herved, vil presse G-punktet ned mod fingrene, hvorefter det er nemmere at mærke for giveren. Lad fingerspidserne blive ved med at have kontakt, og bevæg fingrene langsomt eller hurtigt op og ned, (IKKE IND OG UD) indtil du fornemmer hendes positive reaktion. Vær i øvrigt konstant opmærksom på hendes reaktionsmønster. Især overfor en ny partner.

Når, og så længe reaktionen opretholdes, kan det sjove begynde. (For giveren altså) Dette er nemlig IKKE en situation HUN kontrollerer, tværtimod..!! Derfor er det også vigtigt, at hun ligger rimelig fast uden mulighed for at overtage kontrollen. Et “Pause ord” bør dog nok aftales på forhånd med en ny partner. Ved at bevare kontrollen over hendes reaktion, med den kontinuerlige stimulering, er det muligt at styre hende op og ned efter behag, ved blot at skifte tempo. Sådan kan legen fortsætte i det uendelige, eller indtil giverens fingre syrer til..

Når hun er kørt helt op, er der skabt grundlag for selve orgasmen. Bemærk dog at mange piger allerede hèr føler trang til at skulle tisse. Herved melder mange måske fra, men det er blot en helt naturlig reaktion for nybegyndere. Det er meget vigtigt, at hun frivilligt overvinder denne barriere. Først derefter vil en helt speciel orgasme – og en ny verden – åbne sig for hende.

Lad nu hele armen køre hurtigere og hurtigere op og ned, mens fingerspidserne til stadighed har fuld kontakt med punktet. Og jeg mener ikke bare hurtigt, SÆT TURBO PÅ. Jo hurtigere det gøres, jo bedre. (Se video) Resultatet udebliver sjældent, med mindre hun nægter at give slip på tissetrangen eller sin egenkontrol. Hun begynder at ejakulere. I starten måske kun ganske lidt, men med lidt øvelse vil hun med tiden sprøjte i overraskende kaskader hvis det gøres rigtigt, så sørg for at der er højt til loftet, og god afstand til arvemøblerne.. Bemærk igen..!!!!! Ejakulationen er IKKE ensbetydende med orgasme, men udføres teknikken korrekt, er sandsynligheden for orgasme meget stor.

Hvis ovenstående ikke virker optimalt, kan det være en god hjælp under “Turboen” at lægge venstre hånd knyttet over venusbjerget, og yderligere presse livmoderen forsigtigt nedad. FORSIGTIGT..!! Den 3. part kan også være behjælpelig med at stimulere klitoris.

Inden du trækker fingrene ud af skeden, er det vigtigt at være opmærksom. Ejakulationsvæsken har sandsynligvis skyllet enhver form for smøremiddel væk, således at hun vil føle det som sandpapir, hvis du bare hiver fingrene ud. Der kan også opstå et vakuum i skeden så…. Vær forsigtig…

En anden god modtagerstilling for hende er hugsiddende, men den er mere fysisk krævende, og svær tilgængelig for giveren.

Jeg har i lang tid bemærket, at nye givere føler det mere naturligt, at bevæge fingrene ind-og-ud, i stedet for op-og-ned. DET ER FORKERT. Sæt dig hellere på tværs over hende med front mod benene. Denne stilling gør det nemmere at bevæge armen op-og-ned under “Turboen”. Det gør det 10vertifald umuligt at gøre det ind-og-ud…;-)

Det kræver øvelse (Fotos som alt mulig andet at mestre denne diciplin, og giveren kan roligt forberede sig på alt lige fra mælkesyre i armene, skrivekrampe dagen efter, til… Hmmm…. “Tennis??” albue..!! Men fortvivl ikke. Det er alle anstrengelserne værd.